dublirin.com.ua

Лоскутное шитье и...
Текущее время: Ср июн 18, 2025 18:18

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2023 ]  На страницу Пред.  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 135  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Привіт!
СообщениеДобавлено: Пн авг 12, 2024 12:46 

Колючка, хочеться подивитися, де ти побувала.

Привіт! дошила дрібнички, що не встигла на день Тазика. Ще нитки сховати, тоді покажу

СообщениеДобавлено: Вт авг 13, 2024 22:39 

Сьогодні злила фото з поїздки, постараюся показати у найближчий час.

kera писал(а):
...
дошила дрібнички, що не встигла на день Тазика. Ще нитки сховати, тоді покажу

З нетерпінням чекаємо!

СообщениеДобавлено: Пн авг 19, 2024 08:39 

Колючка, чекаємо!
kera, радує якийсь рух на форумі, теж хочу подивитися!
Я вже визначилася з майбутнім великим проектом, буду шити ковдру. Замовила тканини. Чекаю на похолодання, бо в майстерні немає кондиціонера і температура в кімнаті плавить мій мозок. Тому трохи переживаю щоб не перегоріти в своїх намірах.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Вт авг 20, 2024 21:55 

Прошу пробачення, пообіцяла фото і запропала. Якась така метушня навколо вирує, що й на форум ніколи зайти було.

Вирішили ми цього року зробити "велику подорож", просто щоб подивитися. Кільцевий маршрут від міста Ванкувер до містечка Принц Руперт по материку (півтори тисячі кілометрів), а потім поромом до острова Ванкувер (не плутаємо з містом Ванкувер 10: ), потім трохи по острову, а там вже ще одним поромом додому.
Вийшло так, що всю поїздку мені спаплюжила надзвичайна застуда, тож це було ще те випробуваннячко. Тому фоток не так багато, як хотілось би, бо просто не було сил діставати того фотоапарату. Перші два дні проїзжали повз Скелясті гори, тож було дуже красиво, але ми майже ніде не зупинялися, а де зупинялися, там краси видно не було.

А це вже третій день подорожі, ранок поблизу містечка Смізерс (Smithers, десь 5600 жителів), де був чудовий готельчик, у якому я ще познайомилася із трійцею байкерів приблизно років 45-50, котрі їхали майже тим самим маршрутом, тільки з Альберти (сусідньої провінції), теж мандрували для задоволення. Вони мене надихнули на думки, а чи не завести й собі мотоцикла 8:
Изображение Изображение

Надвечір доїхали до Принца Руперта (Prince Rupert, десь 12500 жителів) і пішли прогулятися містом. Здебільшого місто це просто порт і живе лише за його рахунок. Для нас ці місця здалися дещо депресивними, але краса є будь-де. Готель наш називався "Мобі Дік" на честь відомого білого кита і на ньому був чудовий мурал, а ще поряд не менш чудова лавочка. Ще один мурал, це сусідній готель.
Изображение Изображение Изображение
Потім ми пійшли до бувалішної залізничної станції, зараз там пивоварня й красива набережна. І це було вже десь після десятої вечора, але сонце смажило досить сильно.
Изображение Изображение Изображение
І там у воді ми побачили незвичну медузу, рудого кольору, з довгим-довгим "волоссям" і рухами як розпускаються пелюсткі квітів. Вже вдома знайшли, що це була та сама сумнозвісна ціанея, вона ж "лев'яча грива", про яку навіть є оповідання із Шерлоком Холмсом. Її "волосся" це тентаклі, які вражають нервову систему і спричиняють дуже болісні відчуття.
Изображение Изображение Изображение Изображение

О четвертій ранку наступного дня прибули на пором і лягли спати 11: Тож фото судна океанського класу Northern Expedition не моє, а з сайту перевізника
Изображение
Взагалі на судні здебільшого сидячі місця, але є кілька кают, тож зважаючи на 14-годинну подорож ми брали квитки одразу з каютою, і це було спасінням для оточуючих, бо з тим кашлем я б всіх пасажирів нажахала.
Цілий день ми пливли внутрішнім проходом між островами

А на цьому фото легко побачити кита 12: Ось тамочки, з правого боку, де така хмаринка понад водою 20: Під нею є кит, чесно-чесно. Він навіть потім вистрибнув, але фотоапарат вже не встиг. Це була орка (косатка). Взагалі під кінець подорожі, коли судно вже вийшло до більш відкритого моря, китів побільшало, але вони були дуже далеко і побачити їх можна було тільки у бінокль. Тому фото китів більше не буде 6:
Изображение

Далі буде...

СообщениеДобавлено: Вт авг 20, 2024 22:14 

Вночі судно прийшло до міста Порт Харді (вже на острові Ванкувер) і в цілковитій темряві ми дісталися готельчику. А на ранок відвідали ось такий чудовий пляж. Був відлив і клоччя туману носилося навкруги нас. Дуже містичне відчуття, але було дуже красиво.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Далі на той день в нас були плани поїхати дивитися на китів, але застуда це відмінила і натомість ми поїхали дивитися на печери Little Huson Caves. Дорога туди цікава, з ямами й канавами, але було сухо і ми змогли проїхати досить безболісно. Там де можна просто підійти й подивитися, печери хоч і красиві, але такі собі, прогулянка для дітей. В тому ж місці є й входи до справжніх глибоких печер, але туди без знавців ходити не варто, тож залишили це на майбутне.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Потім ми проїхали по всьому східному узбережжю острова Ванкувер, теж через дуже красиві місця, але ми там бували неодноразово, тож навіть нічого не фоткали 517: Треба буде виправитись і показати іншим разом. Ну й потім остання подорож - на поромі з міста Нанаймо до Ванкуверу з ось таким сонцем.
Изображение

СообщениеДобавлено: Ср авг 21, 2024 01:50 

Колючка, дякую, дуже цікаво! Фото з водою - відрада для очей, краса неймовірна.
Співчуваю, що застуда так невчасно тебе зачепила.

СообщениеДобавлено: Ср авг 21, 2024 14:15 

Колючка і з вами поподорожувала 14: кожна країна має свої особливі краєвиди. За Канаду всі знають, що там вау-природа. Уявляю скільки у вас вражень! Жаль, що хвороба трохи завадила. Дякую за фото і подробиці; 515:

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Пт авг 23, 2024 00:49 

Дякую за відгуки 509:
Маю надію, що трохи вас потішила світлинами. Взагалі, наші місця дуже мальовничі, хіба що Ніагара найкрутіша, але в іншому поки що Британська Колумбія на першому місці :)
Ми кожного року намагаємося десь їздити за природною красою. З іншого боку, архітектурно і музейно тут практично нема на що дивитися.

СообщениеДобавлено: Пт авг 23, 2024 00:54 

Колючка
Как круто. Отлично если есть возможность путешествовать, а главное есть с кем. Я тоже ездила в марте в ОАЭ, к сыну в гости

СообщениеДобавлено: Пт авг 23, 2024 08:32 

Як людина щось будує всупереч природі, так і природа продовжує існувати всупереч діяльності людини. Мені теж більше подобаються подорожі природні. У містах більше метушні, завжди кудись поспішаєш, в чужому місті це особливо відчувається. А на природі хочеться насолоджуватися краєвидами, простим шелестом листя чи звуками прибою... Мрію...
Дівчата, сьогодні -завтра у нас особливі дні в країні. Може ми щось пошиємо патріотичне за кольором або змістом? Я от прокинулася з думкою про новеньку серветку на стіл в жовто-блакитному спектрі. Хтось мене підтримає? Розумію, що пізно схаменулася, але ж так іноді трапляються дива 14:

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Пт авг 23, 2024 12:25 

Бджілка, я пас, ні тканин під рукою, ні часу, ні ідей. Святкуватиму подумки.

СообщениеДобавлено: Пт авг 23, 2024 20:56 

Рамина, я сама до ранку не думала щось таке шити. Тільки у мене все під рукою! День був мій! Показала в хвастушках, роздивляйтеся! 18:

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Пт авг 23, 2024 21:27 

Бджілка, я вже з місяць не доходжу до майстерні. Давно не було таких перерв, завжди шила, а тут щось геть не складається. Радію за тебе, пішла дивитись.

СообщениеДобавлено: Сб авг 24, 2024 08:50 

Дівчата, всіх вітаю!!!!!!!
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ !!!!!
Будьмо!!!!

СообщениеДобавлено: Сб авг 24, 2024 16:34 

Marta 18: 502:

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2023 ]  На страницу Пред.  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 135  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]