|
Всім привіт! У мене сьогодні була невеличка пригода. Здавали в ремонт мій фотік. Сьогодні майстер зателефонував , щоб забрали. А там поряд магазин JYSK, я його дуже люблю. Сусідка попросила купити їй там тазик. Вітя мене залишив в магазині, а сам поїхав у майстерню. А я в тому магазині втрачаю контроль за часом. Не знаю, нічого не купую, але є там якась магія, стиль. Ходжу, дивлюся, народу нікого, тиша... Тут дзвінок - "ти де"? Кажу, як де, у магазині. А він мені каже, що все зачинено, що тривога, і кажуть, що нікого в магазині немає...Чую, що він там питає - де моя жінка? Випустить її! Дивлюся - а справді, жодної людини в магазині, двері зачинені... Влітають з чорного ходу хлопець та дівчина, очі квадратні... Де ви ховалися, ми ж обхід зробили, на весь магазин голосили? Кажу, що я не ховалася, я тазик фоткала, сусідці пересилала... Тривоги не чула. Вивели вони мене, сміялися, що я ув'язнена. Тривога, слава Богу, була короткою, ми трохи почекали на вулиці, а після відбою повернулися за тазиком. Знов сміялися, кажу їм, що якби знала, що тривога буде такою недовгою, взяла б подушку та й полежала б на матраці, і нікого не турбувала б... Можна відео було зняти "Одна в Юске".
_________________ МодераторЧто ты спрятал - то пропало, что ты отдал - то твоё!PFAFF 6091, ELNA760 Exellence, Juki TL98 Разное ОткрыткиТазики
|